Din Online Ejendomsmægler

BoligEkstra
BoligEkstra tilbyder ikke BoligLån eller financiering

Der er hundredvis af mere eller mindre seriøse selskaber og banker der tilbyder alverdens supertilbud i boligfinanciering
BoligEkstra tilbyder ikke boliglån eller financiering af ejendomme. Vi vil heller ikke nævne de hundredvis af useriøse du for alt i verden skal holde dig langt væk fra.

smiling China

Team BoligEkstra.dk lister tre kundetilbud, som du kan vælge imellem: Produkterne favner alt inden for bank og boligfinansiering.

BoligEkstra har som princip at vi anbefaler kun de tre bedste i dit område, og de tre bedste og højest ratede realkreditinstitutter i Danmark, dækker hele Danmark.

Realkredit Danmark

Realkredit Danmark
Realkredit Danmark Danske Bank

Du kan maksimalt låne 80% af boligens værdi som realkreditlån, det resterende beløb findes via egenbetaling/banklån. Ved fritidshuse er grænsen op til 75%.

Ring til Bolig Direkte på
Tlf: 70 15 15 16
Book onlinemøde Skriv til os

  Tilmeld nyhedsservice

NYKREDIT Boliglån

Nykredit Boligekstra
NYKREDIT Bank og Realkredit

Sådan finansierer du et boligkøb hos Nykredit

Når du køber en bolig, siger loven, at du selv skal betale 5% af boligens pris. De resterende 95 procent kan du låne til din bolig.

Vi anbefaler, at du finansierer op til 80% af din boligs værdi med et realkreditlån og den resterende del med et BoligLån, som er et banklån med variabel rente. Vær dog opmærksom på, at der gælder andre regler for lån til andelsbolig.

Beregn hvad et lån til boligen koster

Byggeriets Realkreditfond

brfkredit Boligekstra
BRF Kredit

BRF Kredit Boliglån i banken

Den største del af boligfinansieringen (op til 80%) kan bestå af et bankboliglån eller realkreditlån.

Du skal som udgangspunkt betale 5% af prisen selv, og resten af ejendommens værdi kan du låne i banken – i Jyske Bank enten som Boliglån eller Boligkredit. Læs mere om restfinansiering

Bliv klogere nedenfor eller dan dig et overblik i denne guide.