Fast ejendom bolig og skatterådgivere.

Vores RevisionsTeam er specialister i fast ejendom. Køb, ejerskab, skatteforhold og salg.  Søg specialister i dit område.

Vores team af skatterådgivere, ejendomsmæglere, boligadvokater suppleret af revisor og andre juridiske kompetencer medfører, at vi kan give den helhedsrådgivning, som er vores varemærke, og som giver dig mest værdi og ikke mindst tryghed i ejendomshandlen.

Revisoren kan i lighed med advokater og andre rådgivere tilbyde køberrådgivning, skøde og berigtigelse, hjælp til lejekontrakt, testamente m.v. ved køb eller salg af fast ejendom.

Vores skattejurister og revisorer kan bistå med den optimale proces under ejerskabet og ikke mindst, når boligen, forældrekøbet, sommerhuset eller udlejningsejendommen skal renoveres, belånes, eller når den skal sælges igen.

Hos BoligEkstra er kompetencerne samlet ét sted.

BoligEkstra Partner
Mange er for små?. Sammen er de rigtig stærke.

Vil du være en del af gruppen og vores team ?   Se Team BoligEkstra i dit område

Er du den der udarbejder TILSTANDSRAPPORTER - EL-INSTALLATIONSRAPPORTEN - JORDFORURENINGSSKEMA - EJERSKIFTEFORSIKRING TILBUD ?
Så mangler vi måske lige DIG med lokalkendskab i din Kommune.
Er du den bank eller det financieringsinstitut der skal medvirke til financiering af en bolighandel i lige din kommune, så er du velkommen i vores team.
Har du Flaer for ejendomshandel og går du med en drøm om at være selvstændig ejendomsmægler, så tilslut dig vores team og benyt Boligekstra.dk som salgs og promotion terminal.

Overvejer du at sælge din bolig? Så kan det være en god idé at læse med her for nemt at skabe dig et overblik over de faktorer, som har indflydelse på din ejendomshandel.

Der er måske behov for en boligfotograf, - en boligstylist en havevearkitekt, maler, eller bare en handymand til at friske boligen op inden de flotte billeder bliver lagt på nettet til den pris du forlanger for din bolig

BoligEkstra Partner
Sammen udnytter vi ekspertisen.

Måske er du den der kan sammensætte den perfekte og sælgende reklame for salg af en ejendom, så tilslut dig BoligEkstra Teamet

Er du den bankrådgiver der står med en skilsmissesag der kræver et lynhurtigt salg inden tvangsauktionen tvinger et salg igennem der ikke giver dækning for bankens udestående, meld dig ind som partner, så kan du også en anden gang bruge BoligEkstra som salgskanal for at redde pengene hjem og afværge tab.

Projektsalg
BoligEkstra gruppen har stor ekspertise inden for Projektsalg, og har mange års erfaring med projektsalg som er en omfangsrig proces der på flere områder adskiller sig fra et normalt købs/salgsforløb af en allerede ibrugtaget bolig. Dette gør, at papirgangene er lidt anderledes – og at der er andre forhold man bør være særligt opmærksom på.

Har du et "projektsalg" eller er du developer der ofte står med et projekt der umidelbart er klar til salg, så send et par ord på en mail til os, og vi sætter et opslag op med referance og links til jeres advokater eller jeres mægler. BEMÆRK: - Hvis jeres ejendomsmægler har oprettet jer som Projektsalg her på siden, så annoncerer vi ikke samme project to gange, men refererer til jeres mægler. Det er GRATIS

Greater Copenhagen